Stalddørssalg

Vi sælger vore Charolais slagtedyr via Stalddørssalg – direkte til forbrugerne.

Alle vores dyr går på marker 6-8 måneder om året, hvor de dels får mælk hos moderen og æder græs. Om vinteren går dyrene indendørs, i dybstrøelsesstalde hvor de har plads, godt hjemmeavlet foder, ligger i halm, og er rene og pæne.

Slagtedyrene kører vi selv direkte til en lokal slagter. Her bliver de dyrlægekontrolleret, slagtet, kontrolleret igen og hængt i kølerum. Slagtekroppene får lov at hænge til modning 1-3 uger, efter alder og behov.
På den aftalte dag parteres kødet, lægges i kasser med sedler på, klar til afhentning af forbrugerne.

Kontakt os for nærmere informationer om priser, udskæringer m.m.

Prøv det!

kokke-2

4 berømte gastronomer, som også har fået øje på CHAROLAIS.

Kontakt os:

Skovbakkegård
Brigitte & Erik Rasmussen
Brorfeldevej 9
4350 Ugerløse
Brigitte: 42189271
Erik: 61391259
info@skovbakkegaard.dk

Mød os på facebook