Skovbakkegaard

Lidt om gården, Charolais og os.

Vi startede med Charolais i 1967, specielt de sidste 20 år har vi arbejdet målrettet efter den franske linie. Ved import af sæd, tyre og hundyr er det lykkedes os at etablere en rigtig god avlsbesætning.

I dag har vi 8 køer og 3 tyre, der alle er født i Frankrig, men de fleste af vores dyr er første eller anden generation af alle de dyr vi har importeret på modersiden, på fadersiden er alle næsten 100% fransk eller nogle få (svensk) pollet.

Vi bruger sæd efter Jaguar – Sinndar – Valseur – Necessaire – Choice P – Viking – Rasmus P – Hot King. Valentino og Arcibald har fungeret i besætningen henholdsvis 3 år og 1 år.

Vores dyr skal have:

Et godt temperament – høje tal for fødsel og kælvning – gode stærke lemmer – høj tilvækst – god muskelfylde – store rammer.

Besætningen består i dag af ca. 60 dyr. S-indeks 109. (51stk.) Vi har græs i det hele, ca. 25 HA, laver wrap nok til al vinterfoderet, supplerer med lidt indkøbt korn – til tyrekalvene og lidt soyaskrå og mineraler.

Vi sælger ca. 50% af vores dyr til levebrug, og resten får vi slagtet og sælger direkte til forbrugerne. SE VORES PRISLISTE!

Skovbakkegård

Skovbakkegård

Kostald

 

Kontakt os:

Skovbakkegård
Brigitte & Erik Rasmussen
Brorfeldevej 9
4350 Ugerløse
Brigitte: 42189271
Erik: 61391259
info@skovbakkegaard.dk

Mød os på facebook